Lackkonservering

Om tjänsten

Beskrivning

Lackkonservering i Kungsbacka

 

Lackkonservering hos Kungsrecond  i Kungsbacka arbetar vi med Ditecs hela produktfamilj, vilken utgörs av ett lackkonserveringssystem, glasbehandlingen Glastec samt textilbehandlingen Protec.

Ditec lackkonserveringssystem är ett komplett långtidsverkande lackskydd som testats av Statens Provningsanstalt. Behandlingen sker i fem steg enligt följande ordning: förrengöring, djuprengöring, aktivering, och avslutningsvis konservering. Resultatet är en stärkt lack, skyddad mot rost och som håller glansen längre!

Konserveringskemikalierna är polymerbaserade och fria från silikon och vaxer vilka kan medföra problem vid omlackering. Om bilen är högst 1 år gammal vid behandlingen inkluderar denna en 6-årig garanti på utfört arbete. Vid behov ges underhållsbehandlingar som förnyar lackens toppskikt.

Fördelarna för dig och din bil blir alltså:
– Ett högre andrahandsvärde
– Du slipper vaxa och polera
– Tvättbehovet minskar då smuts får svårare att fästa
– Ökad glans och lyster i lacken
– Ökat skydd mot rostangrepp, surt nedfall samt stenskott och annan mekansik åverkan

Glastec – för bättre sikt och högre säkerhet
Ditecs behandling för vindrutor, Glastec, är en behandling som ökar tätheten i glaset. Detta gör att insekter, smuts, is och trafikfilm får svårare att fästa i rutan, samtidigt som glaset stöter bort vatten lättare och ger mindre reflexer vid mörkerkörning! Med andra ord både högre säkerhet och komfort! Behandlingen sitter i 6-8 månader. Vi finns i Kungsbacka och hjälper dig direkt med detta.

Ditec Protec® – håller insidan fin
…är en produkt framtagen för impregnering av bilens klädsel, golvmattor och dörrsidor. Medlet kapslar in klädselns fibrer och förhindrar att smuts och olyckor så som kaffe, läsk och glass tränger in i och förstör tyget. För att impregneringen ska fungera måste klädseln vara ren och på en äldre bil kan därför en klädseltvätt behövas. Detta hjälper vi er hos Kungsrecond i Kungsbacka.

Fälgbehandling 
Aluminiumfälgar utsätts för mycket smuts från vägarna och bromsbeläggen avger sot som lätt bränner in fälgen.Först rengörs fälgarna ordentligt och torkas.  Sedan appliceras vår fälgbehandling som skapar en hård hinna som gör att salt, bromsdamm och annan smuts inte fäster lika bra.

Övrig fakta om Ditec
Ditec-kemikalierna säljs inte utanför organisationen och Ditec-behandlingen utförs endast av fackmän. Ditec lackkonservering har genomgått ett 3- och ett 7-årigt test av Statens Provningsanstalt (SP:s protokoll 87M51219).

Ring oss idag för för lackkonservering i Kungsbacka.