Övriga tjänster

Om tjänsten

Beskrivning

– Fälgbehandling, ha frächa fälgar som får ökad livslängd

– Glasbehandling

– Protec, inpregnering av sätena

– Bucklor, vi knackar ut dina småbucklor och lagar detta på ett smidigt och snyggt sätt

– Färgsanering, Borttagning av färgprickar på lacken som kommer från t.ex. målarfärg, lackering med mera.

– Luktsanering, Har du problem med röklukt eller liknande i din bil. Med vår lunktsanering får vi bort de flesta störande lukter.

– Skinnsmörjning, Skydda skinnet från sprickbildning, öka glasen och gör det mjukare och skönare att sitta på med hjälp av vår skinnsmörjning.

– Dekaldemontering, Vi avlägsnar dekaler från din bil samt ser till att märken från dem försvinner.

– Stenskott & vindrutelagning, Spara tusenlappar, vi reparerar dina stenskott på vindrutan.

– Däckbyte, Två gånger om året byter alla svenska bilägare mellan sommar- och vinterdäck. Kom förbi oss med dina däck så hjälper vi dig att byta.

– Däckhotell, De flesta av oss äger dubbla uppsättningar av däck. Sommar- och vinterdäck. Men står ofta med problemet om VAR man skall förvara dem. Låt oss på Kungsrecond förvara dem åt dig.

– Kemtvätt & textilimpregnering, Med vår behandling så lägger smutsen helt enkelt sig ovanpå textilien som är inkapslad i vårt osynliga skydd. Detta gör att bilens textilier håller längre, ser bättre ut och blir lättare att göra ren.

– Bilservice, Oljebyte, byte av torkarblan, påfyllning av glykol. Detta med flera servicedetaljer utför vi numera på Kungsrecond.

– Reparation av rostskador, Det är inte ovanligt med mindre rostskador från stenskott med mera. Vi hjälper dig med att reperara dem.

– Tvättkort, Tvätta bilen 10 gånger, så bjuder vi på den elfte tvätten!

– Luftsanering, Vår rengöring av luftcirkulationssystemet kan befria dig från dålig lukt i bilen, vilken exempelvis kan komma från AC:n, på endast 45 minuter!

– Strålkastarrenovering, Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad.

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Spara tusenlappar – reparera stenskotten
Hur går en stenskottsreparation till? Efter mekanisk rengöring av ytan pressas ett glasklart lim in i stenskottet eller sprickan på vindrutan. När limmet fyllt ut skadan härdas limmet med UV-ljus och man får en hållbar reparation, där vi tagit bort synbarheten av skadan med 85-95%.