Om tjänsten

Beskrivning

Rostskydd i Kungsbacka

Rostskydd i kungsbacka hjälper vi dig med och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande med 4års garanti. Du betalar endast 4995kr.

Priset gäller endast små och mellanstora bilar. Du får bilen sprutad på följande platser:

1. Bottenplattan
2. Hålrum
3. Balkar
4. Dörrar
5. Bakluckan
6. Motorutrymmet
7. Tvättning av underredet m.m.

Trots rostskyddsgarantier så tär vårt nordiska klimat på bilarna och även nyare fordon rostar. Här anpassar vi behandlingen efter din bils förutsättningar för att ge den ett så komplett skydd som möjligt.

Rostskyddsbehandlingen gör att bilens skick bevaras längre samt även ger den ett högre andrahands värde.

Korrosion & Rostskyddsbehandling i kungsbacka

Tänk vad roligt det är att behålla bilens värde och kanske nyttja den några extra år! Tänk om bilen inte föll lika mycket i värde! Tänk att få slippa krånglet och tiden med att laga rost! Rostskyddsbehandling gör allt detta är fullt möjlig, när du bokar tid hos oss på Kungsrecond Ditec i Kungsbacka!

Skyddsvaxning är en mycket lönsam investering som förlänger bilens livslängd och bevarar dess värde för att inte prata om att det sparar dig krångel längre fram i tiden.

Rostskyddsbehandling av hålrum i dörrar, trösklar och balkar är helt nödvändigt på alla bilar för att hålla rosten på avstånd. Även försinkade karosser har starkt begränsad hållbarhet. Rost inifrån hålrum är upphov till de flesta rostskadorna och det märks först när rosten kommit till utsidan!

Skyddsvaxning av hålrum och underrede är en förebyggande åtgärd som skall göras när bilen är så ny som möjligt. Korrosionsinstitutet rekommenderar skyddsvaxning av alla bilar, främst i hålrum.

0300 709 70